Je kunt bij Chef Lars terecht voor foodstyling in de breedste zin van het woord. 

Het wordt vaak ingezet bij het fotograferen van voeding voor beelden voor je website of social media. Daarnaast kan ik je ook helpen bij het uitdenken en stijlen van gerechten voor op het menu. Dan houdt food styling dus in dat je deze look aanhoudt bij het bereiden van je gerechten of voedingsproducten.

Foodstyling door een Chef

Bij Chef Lars ga je voor foodstyling door een professional. Inmiddels staat er ruim 13 jaar op de teller. Voordat ik aan de slag ging als Chef Lars heb ik ervaring opgedaan als food designer en productontwikkelaar bij verschillende multinationals. Deze kennis pas ik nu toe bij mijn diensten food styling en food fotografie. Naast het uitdenken hoe gerechten moeten ogen, kun je dus ook bij me terecht voor het fotograferen ervan. Deze twee gaan geregeld hand in hand samen. Ik weet precies hoe ik ingrediënten het beste tot hun recht kan laat komen op beeld. De look en feel spreken we natuurlijk van tevoren door, maar de echte styling gebeurt op het moment van de shoot zelf.

Food styling op maat: van zoet tot hartig en groot tot klein

Mijn roots als banketbakker zorgen ervoor dat ik een echte zoetekauw ben. Toch kan ik ook met hartige gerechten goed overweg! Inmiddels heb ik ervaring met food styling voor allerlei soorten voeding en type klanten. Denk hierbij aan een patisserie, maar ook aan fastfood en zelfs drankjes. Nationale én internationale opdrachten voor beginnende ondernemers, maar ook de grote namen. Dit betekent ook dat geen één project hetzelfde is en ik altijd weer iets unieks bedenk.

Bij Chef Lars kies je voor foodstyling op maat. Elk styling project is anders qua product, maar ook qua locatie en hoeveelheid gerechten. Je kunt terecht in mijn eigen studio, maar ik zoek ook graag mee naar een geschikte locatie buitenaf of kom naar je toe. Ik denk vooraf mee in de stijl ontwikkeling waarbij we zorgen voor een eigen stijl die bij jou past. Vervolgens passen we deze toe bij het ontwikkelen en fotograferen van jouw product of gerecht.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van food styling? Neem dan contact met me op. We bespreken je wensen en wanneer gewenst ontvang je vervolgens een maatwerk offerte. Hopelijk spreek ik je snel!

Bekijk mijn portfolio