Bij Chef Lars kun je terecht voor creatieve oplossingen voor de voedingsbranche, waaronder food fotografie. Hierbij kun je denken aan verschillende opties, zoals productfotografie maar ook sfeerbeelden van producten of bedrijven in deze industrie.

Naast culinaire fotografie verzorg ik ook videografie. Denk hierbij aan promofilms, bedrijfsvideo’s voor op je website, en tutorials voor digitale cursussen of je YouTube kanaal. Ik stel hiervoor een studio beschikbaar, maar werk natuurlijk ook graag op locatie als dat je voorkeur heeft. Je kunt bij Chef Lars dus terecht voor de total package!

Culinaire fotografie door een chef

Bij Chef Lars kies je voor food fotografie door de ogen van een professional. Ik ben mijn carrière begonnen als banketbakker, maar ben al snel als productontwikkelaar en food designer aan de slag gegaan bij grote multinationals. Inmiddels pas ik deze kennis en ervaring toe tijdens culinaire fotografie sessies voor andere bedrijven vanuit mijn onderneming als Chef Lars. Naast fotografie van food, verzorg ik ook videografie en geef ik advies bij productontwikkeling en foodstyling.

Food fotografie: een vak apart

Veel fotografen wagen zich aan food fotografie maar helaas zonder succes. Met name als het op productfotografie aankomt, is kennis over de producten zelf ontzettend belangrijk. Ik weet vanuit mijn ervaring als chef precies hoe je verschillende soorten voedsel wil tonen en hoe ze het beste uitkomen op de foto.

Als culinair fotograaf zal ik altijd alle ingrediënten tot hun recht laten komen en met diverse accessoires in de aankleding een totaalplaatje creëren. Vervolgens is balans in de nabewerking ontzettend belangrijk bij food fotografie. Bij voedsel wil je voorkomen dat het een onechte kleur of structuur krijgt. Het plaatje moet natuurlijk zo smakelijk mogelijk ogen!

Food fotografie prijzen

Je kunt bij Chef lars terecht voor creatieve oplossingen voor de voedingsbranche. Dit betekent ook dat niet één project hetzelfde is dus food fotografie prijzen offreer ik nadat we kennis hebben gemaakt en je wensen zijn besproken. Een aantal factoren zijn van invloed en je kunt daarbij de volgende vragen verwachten. Ga je voor food fotografie, of ook videografie? Hoeveel content wil je schieten? Wil je bij mij in de studio shooten of op locatie in Nederland, of zelfs buitenland?

Je kunt je voorstellen dat deze onderdelen van invloed zijn op de food fotografie prijzen die ik hanteer. Neem daarom contact op om jouw ideeën en wensen te bespreken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Bekijk mijn portfolio