fbpx

Over Lars

Aangenaam kennis te maken!

Ik zal me even voorstellen

Op de basisschool zeiden ze tegen mijn ouders dat er niet veel terecht zou komen vanwege mijn academische vaardigheden. Gelukkig hadden we al in de zandbak door dat ik de keuken thuishoorde en daar voel ik me nog steeds thuis.

Ik werd eerst banketbakker en koos toen voor een baan als product ontwikkelaar en food designer. Ondertussen heb ik honderden recepten bedacht, tientallen trainingen gegeven (en gevolgd) en jarenlang gedemonstreerd op vakbeurzen en in video’s.

Mijn ambities zijn alleen maar groter geworden als ondernemer. Ik wil zoveel mogelijk ondernemers helpen om het beste uit hun onderneming te halen door middel van creatieve oplossingen, ervaring en mijn passie voor food.

Creatief

Unieke en authentieke recepten komen niet vanzelf. Ik ga met veel passie en creativiteit te werk om tot het beste resultaat te komen.

Gedreven

Ik help graag mee om elk bedrijf te versterken en verbeteren. Geen project is te groot en geen idee te gek om er iets moois van te maken.

Ambitieus

Ik heb de ambitie om bij elk project mijn kennis en ervaring zo goed mogelijk in te zetten en te zorgen voor unieke recepten en blije gasten.

Mail Chef Lars

Bel Chef Lars

+31 6 13656227

Koffie doen?

Dat doe ik graag!
Ik ben gevestigd in Waalwijk en ben bereid om in een straal van +- 50 kilometer
langs te komen voor koffie. Heb je een project of opdracht elders in het land?
Neem dan ook gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.