';

Projecten

Werk waar ik trots op ben!

Vrijdag Recepten

Elke vrijdag deel ik een recept op Facebook, Instagram en Linkedin. Vind ik leuk, want de vraag om recepten krijg ik namelijk dagelijks. Nu kun je het zelf thuis ook maken. Iedere week een nieuwe, dus ook nooit meer inspiratieloos.
Facebook   Instagram   Linkedin

Food fotografie

Foodfotografie, wil jij nu ook jou perfecte plaatje bij het mooie gerechtje of product ? neem contact met ons op voor de mogelijkheden…

we schieten met de nieuwste apparatuur en hebben alles in eigenbeheer.

Foodtruck met Bakker Allard

Dit jaar stonden we voor het eerst op het paasfestijn, een van de drukbezochtste evenementen van Drunen, met onze herfstcake foodtruck. De herfstcake is een lokale beroemdheid en de variaties zijn eindelijk. Dit keer hadden we puntzakken met toppings en slagroom en special editions herfstcakes. Van blueberry cheesecake, tot oreo caramel en aan het einde van de dag waren ze allemaal op.

Bakken voor Bouwhuis baktotaal

Een van m’n favoriete opdrachten. Thuis, in mijn eigen keuken recepten creëren en er content van maken voor Bouwhuis. Mijn huis staat vol met materiaal en dat is het beste wat er is, want dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Iemand zin in lemon cakes? Of meringue?

Meer projecten

Herfstcake social media plan

De lokale beroemdheid wil landelijk en daarom zijn we een social media plan gestart. Meer bekendheid zodat meer mensen kunnen genieten van de herstcake.

Spice 147

Fotograferen bij Spice 147 is ook altijd leuk om te doen. Een mooie zaak, leuke mensen en heerlijk eten. En dat allemaal in Waalwijk.

Bel Chef Lars

+31 6 13656227

Koffie doen?

Dat doe ik graag!
Ik ben gevestigd in Waalwijk en ben bereid om in een straal van +- 50 kilometer
langs te komen voor koffie. Heb je een project of opdracht elders in het land?
Neem dan ook gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.